Invigning av Fästegården

Den 3:e juni hade vi Invigning av Fästegårdens Rid och Aktivitetshus. 

En fantastisk dag på alla sätt och vis. Att äntligen få öppna upp för allmänheten efter ca 2 års projekterande och byggande har varit otroligt efterlängtat. Lokala företagare, entreprenörer och föreningar var på plats för att visa upp just sin profession och vad dom brinner för. Fika, hamburgare, Östnårsbuan stod för kolbullar, Kossan i Berg för glassen. Ponnyridning och mycket annat. Vi ville bjudna in företagare mfl då vi såg det som ett perfekt tillfälle att samlas, träffas och utbyta erfarenheter med varandra. 

En så fin dag och där Elise Ryder Wiken hjälpte oss med att inviga och bästa lilla Ilse klippte bandet. 

Stort hejdundrande tack till alla som va med oss under denna stora dag.

Hälsningar Hanna & Mattias

VISION

Visionen är att erbjuda en åretrunt hall för diverse aktiviteter. Främst inom ridsporten, men även för hundar, kaniner eller varför inte käpphästhoppning. Kurser, tävlingar, clinics, utställningar, mässor mm. Det är egentligen bara fantasin som sätter stopp.

KONTAKT

Tel: 070-6874160
E-post: mail@fastegarden.se

Fästegården
Fäste 181
845 94 Hackås

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Vision

Visionen är att erbjuda en åretrunt hall för diverse aktiviteter. Främst inom ridsporten, men även för hundar, kaniner eller varför inte käpphästhoppning. Kurser, tävlingar, clinics, utställningar, mässor mm. Det är egentligen bara fantasin som sätter stopp.

Kontakt

Tel: 070-6874160
E-post: mail@fastegarden.se

Fästegården
Fäste 181
845 94 Hackås

Följ oss